Cupon Nemira.ro
Cupon Nemira.ro
Magazin RSS

Cupoane de Reducere Nemira.ro

Cupoanele de Reducere nemira sunt cele mai bune metode de a economisi atunci cand faceti cumparaturi online pe www.Nemira.ro. CuponVoucher.ro vă ofera cele mai bune și cele mai noi cupoane de reducere pentru a le utiliza pe Nemira.ro. Pentru a vizualiza codul de cupon faceti click pe "Arata Cuponul si Deschide Site". De multe ori nemira va ofera Reduceri fara a fi nevoie sa adaugati un cod iar pentru aceasta trebuie doar sa faceti click pe "Vezi Oferta Promotionala" iar Oferta de Reduceri se va Activa Imediat.

Cupoane Reducere Nemira.ro

1 coupon

Cadouri de la Nemira.ro

Dacă doreşti să faci un cadou special persoanelor dragi, poţi selecta din categoria de ceaiuri, sau poţi să alegi o cană personalizată, pixuri sau stilouri, sau tricouri pentru fanii seriei Game of Thrones. Un singur cupon de reducere nemira.ro va putea fi utilizat la o comandă, acesta se va introduce în secţiunea dedicată.

Categorie:

succes 100%

 

Mai Multe Informatii Utile Despre Nemira.ro

The most performant affiliate will receive a range of personalized banners for higher conversion rate.
Brave independent family-run publisher since 1991, we are committed to sharing powerful stories and thought-provoking ideas. While translating some of the most popular and daring writers worldwide, we also foster and promote new upcoming generations of Romanian writers. Closely connected to our readers, all our books have share the same bottom line: the pleasure of reading. We believe that literature and education save lives. Freedom of thought, diversity, equality and empathy are our greatest allies in bringing together a brighter future to life. Our creative and diverse portfolio of books will accompany our readers from the youngest ages, throughout their lives. Encouraging new generations to read and raising literacy levels is of primary concern to us.

Product range: science fiction, fantasy, policy studies, philosophy and religion, entertainment.

Target audience: people aged from 14 years old, 70% of them are located in urban areas and 60% are men.

The commission offered to is 10% for every valid sale generated to our shop.

Nemira – plăcerea lecturii

Editură independentă curajoasă, din 1991, Nemira are ca prioritate să aducă cititorilor povești puternice si idei provocatoare.

Nemira traduce unii dintre cei mai populari și indrăzneți scriitori din toată lumea, dar totodată încurajează generațiile noi și emergente de scriitori români.

În legătură permanentă cu cititorii, firul roșu al tuturor cărților publicate este plăcerea lecturii.

Alt fir roșu este credința că literatura și educația salvează vieți. Libertatea de gândire, diversitatea, egalitatea și empatia sunt aliații noștri cei mai de preț pentru un viitor mai bun.

De aceea încurajarea noilor generații să citească și creșterea nivelului de educație sunt două componente esențiale pentru Nemira.

O poveste despre pasiunea pentru cărți care se scrie de 30 de ani: Nemira și plăcerea lecturii înseamnă milioane de cărți în bibliotecile românilor, peste 1500 de autori români și străini publicați și o comunitate minunată de cititori.

Incearca si Coduri Inactive Nemira.ro care pot functiona!

0 cupoane inactive

Ne pare rău, nu a fost găsit nici un cupon