Cupon LibHumanitas.ro
Cupon LibHumanitas.ro
Magazin RSS

Cupoane de Reducere LibHumanitas.ro

Cupoanele de Reducere libhumanitas sunt cele mai bune metode de a economisi atunci cand faceti cumparaturi online pe www.LibHumanitas.ro. CuponVoucher.ro vă ofera cele mai bune și cele mai noi cupoane de reducere pentru a le utiliza pe LibHumanitas.ro. Pentru a vizualiza codul de cupon faceti click pe "Arata Cuponul si Deschide Site". De multe ori libhumanitas va ofera Reduceri fara a fi nevoie sa adaugati un cod iar pentru aceasta trebuie doar sa faceti click pe "Vezi Oferta Promotionala" iar Oferta de Reduceri se va Activa Imediat.

Cupoane Reducere LibHumanitas.ro

1 coupon

Cod Cupon Coduri de Reducere LibHumanitas.ro

Puteti folosi un Cod Cupon LibHumanitas.ro care ofera avantajul unei reduceri de 15% la comanda online.

Daca folositi Coduri de Reducere LibHumanitas.ro trebuie sa stiti ca acestea nu se aplica la produsele aflate la promotie, care sunt deja reduse. Codul Cupon LibHumanitas se adauga la finalizarea comenzii.

Daca adaugati un audiobook la comanda dvs. puteti folosi codul de reducere AUDIO21 si puteti beneficia de acesta gratuit.

Abonează-te la newsletter-ul site-ului şi beneficiezi primul de noutăţile dar şi de reducerile din cadrul librăriei online. Livrările se fac atât pe teritoriul ţării cât şi la nivel inetrnaţional, costul transportului fiind suportat de client.

Categorie:

succes 100%

 

Mai Multe Informatii Utile Despre LibHumanitas.ro

Pe perioada eventului Black Friday 2021 la care vom participa in intervalul 12-14 noiembrie 2021, comisionul oferit afiliatilor va fi marit la 15% pentru comisioanele valide in aceste 3 zile de promotie. De altfel, la finalul promotiei vom acorda premii in functie de performante pentru Top 3 afiliati care vor aduce cele mai multe conversii valide in intervalul mai sus mentionat, 13-16 noiembrie. Premiul I – 10 carti Humanitas / Humanitas Fiction la alegere, Premiul II – 7 carti Humanitas / Humanitas Fiction la alegere, Premiul III – 5 carti Humanitas / Humanitas Fiction la alegere.

LibHumanitas face parte din societatea Librariile Humanitas, iar alaturi de Editura Humanitas, Humanitas Multimedia si Humanitas Fiction formeaza Grupul Humanitas. Reteaua de librarii Humanitas a fost infiintata in 1993 si dispune de 17 librarii fizice și o librărie online, care comercializeaza cartile Humanitas si ale altor 300 de edituri, audiobook-uri, ebook-uri, muzica, filme, jocuri, etc., fiind prima tentativa privata de a sparge monopolul statului in domeniul difuzarii de carte.

LibHumanitas este singura librărie online care distribuie ebook-urile și mp3-urile Humanitas, fiind și librăria online care are cele mai atractive oferte și cea mai rapidă livrare pentru cărțile editurilor Humanitas.

Lucian Boia, Andrei Pleșu, Gabriel Liiceanu, Dan C. Mihăilescu, Neagu Djuvara, Ioana Pârvulescu, Radu Paraschivescu, Vlad Zografi, Ana Blandiana, sau colecțiile de știință, filosofie sau de literatură – Raftul Denisei, sunt nume care nu mai au nevoie de nicio prezentare pentru iubitorii de carte.

Beneficiile programului de afiliere pe libhumanitas.ro:
– comison general acordat afiliaților de 10% la orice produs de pe site, indiferent de categoria din care face parte
– rată de retur mică
– puteți alege dintr-o selecție variată de instrumente de promovare permanent actualizate
– primiți săptămânal informații despre lansările de campanii

Comisionul acordat afiliatilor este de 10%, cu o perioada de recurenta de 30 de zile!

Incearca si Coduri Inactive LibHumanitas.ro care pot functiona!

0 cupoane inactive

Ne pare rău, nu a fost găsit nici un cupon