Cupon Books-Express.ro
Cupon Books-Express.ro
Magazin RSS

Cupoane de Reducere Books-Express.ro

Cupoanele de Reducere books-express sunt cele mai bune metode de a economisi atunci cand faceti cumparaturi online pe www.Books-Express.ro. CuponVoucher.ro vă ofera cele mai bune și cele mai noi cupoane de reducere pentru a le utiliza pe Books-Express.ro. Pentru a vizualiza codul de cupon faceti click pe "Arata Cuponul si Deschide Site". De multe ori books-express va ofera Reduceri fara a fi nevoie sa adaugati un cod iar pentru aceasta trebuie doar sa faceti click pe "Vezi Oferta Promotionala" iar Oferta de Reduceri se va Activa Imediat.

Cupoane Reducere Books-Express.ro

1 coupon

Cod Reducere Voucher Books-Express.ro

Doar prin abonament la newsletter poti fi la curent cu ofertele promotionale si poti primi un Cod Reducere Voucher Books-Express.ro! Codul de Reducere (Voucher) se aplicain cosul de cumparaturi inainte de a finaliza comanda. Codul Voucher nu se aplica la ofertele aflate deja la reducere. Pe site poţi accesa şi categoria de reduceri, unde ai numeroase cărţi din diferite domenii la preţ redus, te poţi delecta cu volume ce sunt în „Top vânzări”, sau cu cele din categoria de „Noutăţi”, sau poţi intra în blogul site-ului, unde găseşti informaţii despre autorii momentului, dar şi cele mai noi apariţii. Vei putea utiliza un singur cod de reducere book-express.ro la o comandă, voucherele necumulându-se în cazul în care deţii mai multe. Poţi beneficia de transport gratuit la comenzile de peste 300 lei, plata putând fii efectuară ramburs sau online cu cardul, site-ul oferindu-ţi posibilitatea de a achiziţiona produse şi în până la 9 rate.

Categorie:

succes 100%

 

Mai Multe Informatii Utile Despre Books-Express.ro

Books-Express.ro este librarul tău personal.
Aducem orice carte din lume din domeniul profesional și de specialitate, dar și pentru pasiunile cititorilor voștrii.
Dar poate cel mai important pentru noi, ceea ce ne definește este relația persoală pe care o construim cu un cititori și cu tine, cele care ne sprijini prin afiliere. ​Mulțumim, contează ​ foarte ​mult pentru noi.

Te invităm cu drag pe la noi, la librăria Books Express ca să vorbim, să ne cunoaște personal, ne-ar plăcea foarte mult să accepți să stai cu noi la o cafea și să-ți faci propria părere cu privire la motivul pentru care facem ceea ce facem și mai ales să ne povestești despre tine și despre experiențele tale.

Am vrea foarte mult ca în relația asta să fie vorba mai mult despre oameni decât despre altceva.

Acum, câteva detalii despre colaborare:
Cum funcționează programul de afiliere?
Este foarte simplu, trebuie doar să legi produsele despre care scrii cu pasiune pe platforma ta către books-express.ro printr-un link sau banner și vei primi 10% din valoarea comenzii finalizate.

De ce să te alături afiliaților Books Express?

Împărtășim împreună cu afiliații noștrii cel mai frumos numitor comun: dorința de a deveni mai buni, de a ne bucura de profesie dar și de pasiuni.
Books Express pastrează o comunicare activă cu fiecare client și cu fiecare afiliat, încercând să găsească o soluție personalizată, fie că este vorba de un titlu nou, sau un material personalizat de promovare.
Suntem deschiși oricărei propuneri și atenți la fiecare detaliu implicat.

Mai mult decât atât, suntem:

Experimentați in domeniul online și al vânzârii de carte
Suntem gata să te ajutăm dacă ai nevoie de sfaturi in domeniul vânzărilor sau al marketingului.

O bibliotecă online cu milioane de titluri
Indiferent de pasiunile cititorilor tăi, avem cu siguranță cel puțin un produs care să li se potrivească perfect.

Atenți și pozitiv-competitivi
Mereu atenți la cele mai noi apariții și promoții internaționale încercăm să oferim pieței din România o librărie personalizată fiecărui client.

Service-led
Ceea ce ne preocupă  și la ce lucrăm cel mai mult în perioada acesta este să avem cel mai bun customer service posibil. Vă așteptăm cu sugestii, dar și încurajări.

O sursă de materiale de promovare constantă
– Te ajutăm cu tot ce înseamnă material generic sau personalizat. De la simpatica Amandina, personajul ilustrat cu care ne mândrim, pâna la bannere cu cele mai bune promoții sau material personalizat pentru site-ul tău.
– Feed-uri de produse updatate.
– Comisioane bonus în funcție de cele mai promovate titluri și produse.

Transparenți
Poți verifica oricând performanțele din cadrul promovării tale, în plus dacă ai întrebări, te putem ajuta cu informații despre trendurile în vânzări.
Avem o rată foarte mică de anulare a comenzilor și o medie a comenzii de peste 200 de lei.

Perioada de valabilitate cookie este de 30 de zile și asigură că leadurile tale se pot transforma în conversii.
Pentru orice întrebări așteptăm mesajul sau e-mailul tău pe marketing@books-express.ro.

Mulțumim mult pentru interes, colaborare și dorința de a învăța și a te dezvolta împreună cu noi!
Spor la conversii!

Incearca si Coduri Inactive Books-Express.ro care pot functiona!

0 cupoane inactive

Ne pare rău, nu a fost găsit nici un cupon