Cupon Vivantis.ro
Cupon Vivantis.ro
Magazin RSS

Cupoane de Reducere Vivantis.ro

Cupoanele de Reducere vivantis sunt cele mai bune metode de a economisi atunci cand faceti cumparaturi online pe www.Vivantis.ro. CuponVoucher.ro vă ofera cele mai bune și cele mai noi cupoane de reducere pentru a le utiliza pe Vivantis.ro. Pentru a vizualiza codul de cupon faceti click pe "Arata Cuponul si Deschide Site". De multe ori vivantis va ofera Reduceri fara a fi nevoie sa adaugati un cod iar pentru aceasta trebuie doar sa faceti click pe "Vezi Oferta Promotionala" iar Oferta de Reduceri se va Activa Imediat.

Cupoane Reducere Vivantis.ro

1 coupon

Cupon de Reducere Vivantis.ro

Poti afla primul de noile oferte si promotii oferite de vivantis.ro. Poti intra in posesia unui Cupon de Reducere Vivantis.ro daca te abonezi la newsletter-ul magazinului.

Ocazional vivantis poate oferi Cupoane de Reducere clientilor fideli. Dealtfel la fiecare comanda primiti un cadou gratuit!

Categorie:

succes 100%

 

Mai Multe Informatii Utile Despre Vivantis.ro

Vivantis.ro este un magazin cu o lunga traditie care ofera cele mai bune produse de la cele mai cunoscute branduri cand vine vorba de moda, ceasuri, cosmetice, parfumuri , bijuterii si produse de sanatate. Având la dispoziție o gamă largă de produse, vizitatorii își pot comanda orice, de la genți la parfumuri, la un preț rezonabil din confortul casei lor.

Valoarea comisionului pentru afiliații noștri variază în funcție de gama de produse, și anume. Facem distincția între clientul nou și cel actual. Prin urmare, atunci când un client ajunge și cumpără după ce a făcut clic pe site-ul dvs., aveți un procent mai ridicat de comision, apoi veți fi salvat ca un client existent timp de 4 luni. Prin urmare, dacă cumpărați în mod repetat prin sursa dvs. (conform modelului de atribuire definit), veți avea deja un procent redus de comision. Cu toate acestea, dacă nu cumpără timp de 4 luni și apoi va fi listat ca un nou client cu un procent mai mare.

client nou:

Parfumuri 3%
cosmetice 7%
ceasuri 8%
bijuterii 11%
accesorii de moda 10%

client obișnuit:

Parfumuri 2,1%
cosmetice 4,9%
ceasuri 5,6%
bijuterii 7,7%
accesorii de moda 7%

Magazinele noastre online oferă clienților lor 37,000 de articole de la 755 de branduri și au în medie 1,255,000 de vizitatori pe lună.

Calitatea și siguranța produselor sunt garantate și dovedite de numărul de premii și certificate pe care le-am obținut.

Incearca si Coduri Inactive Vivantis.ro care pot functiona!

0 cupoane inactive

Ne pare rău, nu a fost găsit nici un cupon