Magazin RSS

Cupoane Reducere SoundCreation.ro ✅

http://www.soundcreation.ro

Cupoane si Oferte Active

In Prezent 1 Oferte si Cupoane
succes 100%

Promotii la SoundCreation.ro

Dacă doreşti să faci un cadou special unei persoaane dragi care ştii ca este iubitor de instrumente muzicale, acum ai posibilitatea de a-i dăruiesti un cod voucher SoundCreation, ascesta putând astfel... mai mult...

Oferta:

Cupoane si Oferte Verificate

In Prezent 0 Cupoane si Oferte Verificate

Despre SoundCreation.ro

Soundcreation.ro este printre cele mai importante magazine online dedicate exclusiv vânzării de instrumente muzicale şi echipamente pro-audio. Site-ul furnizează produse a peste 250 de producători, creând mediul online perfect pentru pasionaţii de muzică, dar şi pentru profesionişti, oferind cele mai bune preţuri la instrumente muzicale sau echipamnete de studio dar şi echipamente de DJ.
Portalul online te invită să accesezi categoriile de produse precum: chitare, piane şi clape, studio, DJ, sonorizare, microfoane, orchestră, tobe, lumini şi scene, căşţi şi HiFi, dar şi accesorii. În cadrul secţiunii Promo, vei putea beneficia de Pachete promoţionale „Bundle”, reduceri de preţ, dar şi produse noi cu preţuri avantajoase.
Printre brandurile regăsite pe site, veţi găsi produse Focusrite, Yamaha, Roland, Novation, sau Audio-Technica, având garanţia unor produse de calitate.