Voucher EvoMag

- Expira la:

Comentariile sunt închise pentru Voucher EvoMag

succes 100%

Detalii cupon

Primesti un Voucher EvoMag in urma ofertelor lansate de magazin. Pentru asta trebuie sa fi deja client existent sau sa te abonezi la newsletter-ul magazinului. Viziteaza EvoMag.ro portal dedicat clientilor si pasionatilor de IT&C sau Electronice si poti fi la curent cu promotiile care ofera vouchere de reducere EvoMag.ro
Produsele resigilate beneficiază de discount de până la 80%. Înainte de finalizarea comenzii ai posibilitatea de a adăuga vouchere tichet evomag.ro dar şi cupoane de reducere evomag.ro, plata putând fi efectuă numerar (ramburs), sau cu cardul prin POS la sediu, nu se aplică aceste discounturi pentru plată online sau la achiziţiile în rate. Poţi selecta inclusiv intervalul orar în care doreşţi să primeşti comanda. Pe site, ai de asemenea posibilitatea de a-şi extinde garanţia pe o perioadă mai mare de 12 sau 24 de luni, cu un cost suplimentar, pentru produsele cu o valoare minimă de 251 lei cu TVA inclus.
Află, de semenea, şi de concursurile organizate de site în sectiunea Concursuri. Deoarece compania este într-o extindere continuă, pe site, găseşti de asemenea secţiunea Angajări, unde ai posibilitatea să-ţi depui un CV. Orice produs poate fi returnat în termen de 14 zile de la data primirii coletului.