Cod Cupon de Reducere Astratex.ro

- Expira la:

Comentariile sunt închise pentru Cod Cupon de Reducere Astratex.ro

Expired!
Această ofertă a expirat.
succes 100%

Detalii cupon

Astratex.ro deţine articole pe mai multe dimensiuni, de la S la 4 XL, astfel încât oricine poate beneficia de aceste produse. Poţi selecta culoarea dorită, dar şi proprietăţile acestora, putând selecta produse cu bretele, mâneci lungi sau scurte, decolteu rotund, dantelă, etc. Cupoanele de Reducere Astratex.ro vin în sprijinul dumneavoastră, astfel încât să puteţi beneficia selecta cât mai multe articolele dorite.
Dacă alegeţi să vă abonaţi la newsletter, veţi fi informat de cele mai noi oferte, dar primiţi şi un cod cupon de reducere Astarex.ro de 25 lei la prima comandă. În plus, dacă alegeţi să comandaţi de minim 230 lei, veţi beneficia de transport gratuit. Pentru informaţii suplimentare, numărul de telefon: 0312294614, vă stă la dispoziţie.
Cum se aplica reducerea?

1) Accesati www.astratex.ro, sigur veti gasi ceva care sa va placa in vasta selectie de lenjerie de calitate pentru femei si barbati pe care v-o punem la dispozitie. Reducerea poate fi aplicata pentru o comanda de minim 199 RON.

2) Puteti copia direct codul in cosul de cumparaturi in casuta special destinata si apasati “Aplica”. Sistemul va deduce valoarea reducerii

Your rating: none
Rating: 0 - 0 votes